30% ПОПУСТ НА ЧЛЕНСКИ КАРТИЧКИ

01/03/2023

АМСМ членската картичка е најдобар подарок за оние кои ја ценат независноста.

Искористете го попустот од 30% на Classic и Europe Premium членската картичка, за да (си) подарите 24/7 помош и поддршка во случај на дефект било во земјава или и во странство, како и многу други поволности и попусти во текот на целата година.

Акцијата важи само за дами, во периодот од 131.3.2023 година во АМСМ Скопје, Велес, Кичево и во сите авто-мото друштва низ Македонија.

Попустот за дами можете да го искористите и при зачленување или подарување на АМСМ членска картичка онлајн, со внесување на промо код: mart2023

Повеќе информации на: 02/3181-108

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping