РАБОТА ВО АМСМ

Веруваме дека зад успешната компанија стојат уште поуспешни вработени затоа за таа цел вработувањето на најдобрите кадри, постојаната грижа и вложувањето во вработените во насока на континуиран раст и развој преставува наш клучен приоритет.

Обезбедувањето на квалитетни, посветени, енергични, проактивни вработени е наша примарна цел.

Затоа доколку сте заинтересирани за кариера во АМСМ, а воедно сте подготвени за динамична и креативна работна атмосфера, го очекуваме вашето CV со мотивациско писмо на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака „Вработување во АМСМ“. 

Сите апликации се регистрираат во нашата база на заинтересирани потенцијални вработени и согласно нашите потреби од конкретен профил истите ќе бидат поканети на интервју.

Ви благодариме.

 


Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на CV-то се согласувате дека вашите лични податоци  можат да бидат предмет на обработка на секторот за човечки ресурси во „АМСМ Услуги Консалтинг ДОО“ – Скопје за пополнување на слободните работни места, сè додека не нè контактирате тука за да ја повлечете согласноста. Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. За точноста на податоците одговорен е кандидатот. Рокот на чување на апликациите е 10 години.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping