Физички лица

Classic

1.290,00 ден.

Europe Premium

2.990,00 ден.

Light (од 18-24 години)

490,00 ден.

Правни лица

Business

1.690,00 ден.

Business Europe Premium

4.200,00 ден.

Вело

Вело

600,00 ден.

НЕ ЗНАЕТЕ КОЈА ЧЛЕНСКА КАРТИЧКА Е НАЈДОБРА ЗА ВАС?

АМСМ Препорачува
Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping