Инфо линија Информации за услуги, цени, пресметки, промоции 02/3181-181 08:00-16:00ч. пон-пет.
Помош на пат и шлепување во земјата и странство повик од фиксен и мобилен во земјата

 

повик надвор од земјава

 

196

 

 

 

+389 2 3181-196

 

24/7 365 дена
Информации за состојбата на патиштата и граничните премини 02/15 555 24/7 365 дена
Сервис за автомобили 02/3181-133 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

 Центар Шалтер за технички преглед и меѓународни документи

/

07:00-19:00ч.

10:00-16:00ч.

 

 

 

 

 

 

 

пон-пет.

сабота

 

 

 

 

Шалтер на МВР

17.06- 30.06.2024

не работи

Шалтер за правни лица /
Шалтер на контролори на технички преглед /
Шалтер за регистрација-МВР /
Чаир Шалтер за технички преглед и меѓународни документи /  

09:00-15:30ч.

 

 

 

 

 

 

 

пон-пет.

сабота

 

 

 

 

 

 

Шалтер на МВР

17.06- 30.06.2024

не работи

Велес Шалтер за технички преглед и меѓународни документи 043/212-221  043/212-466 08:00-16:00ч. пон-пет.
Кичево Шалтер за технички преглед и меѓународни документи 045/266-907 07:30-15:30ч. пон-пет.

 

Дирекција 02/3181-402  02/3181-403 02/3181-405 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Центар 02/3181-153 08:00-16:00ч. пон-пет.
Чаир 02/2631-181 08:00-16:00ч. пон-пет.
Велес 043/212-221 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Дирекција 02/3181-108 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Редакција 02/3181-351 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Дирекција 02/3181-240 02/3181-241

072/228-195

08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Бензинска пумпа 02/2622-959 06:00-22:00ч. пон-нед. празници

 

Дирекција 02/3181-157 08:00-16:00ч. пон-пет.
Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping