СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

Дневни информации

ЧЕТВРТОК, 21 СЕПТЕМВРИ 2023 18:06:00

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Во однос на објектот „Рехабилитација на Регионален пат Р1102, делница Велес - Градско“, Ве известуваме дека поради вградување на асфалтен слој (асфалтирање), на ден 18.09 до 23.09.2023год, ќе биде затворена за сообраќај Делницата Велес - Градско во периодот од 08:00 – 18:00 часот.

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните...

(02) 15 555

Настан 1

Опис за настан 1

Настан 2

Опис за настан 2

Настан 3

Опис за настан 3

ПОМОШ НА ПАТ

196

+389 2 3181-196

од странство

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

(02) 15 555

+389 2 3181-197

од странство

ИНФО ЛИНИЈА

(02) 3181 181

+389 2 3181-181

од странство

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping