Програма за лојалност

Отсекогаш знаеме дека она што нé прави единствени сте токму вие, нашите долгогодишни и лојални АМСМ членови. Меѓу вас има и такви кои иако не искористиле привилегии „Помош на пат“ или „Пренос на возило“ од своjата АМСМ членска картичка, сепак тоа е последната работа од која би се откажале. Тоа се оние АМСМ членови кои знаат дека чувството на сигурност на пат, нема цена.

Silver

За постојани членови кои се зачленуваат од петта до деветта година последователно добиваат сребрена картичка и можност за користење на дополнителна услуга помош на пат од избраниот членски пакет.

Gold

За постојани членови кои се зачленуваат од десетта до четиринаеста година последователно добиваат златна картичка со тоа што услугата бесплатно шлепување во случај на дефект до 200км во двата правца може да ја користат без ограничување во километри на територија на РМ.

Platnium

За постојани членови кои се зачленуваат по 15 (петнаесети) пат последователно и повеќе, добиваат платинум картичка при што покрај услугата бесплатно шлепување во случај на дефект до 200 км на територија на РМ добива и дополнителна услуга бесплатно шлепување во случај на дефект неограничено во километри на територија на РМ.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping