Добредојдовте во заедницата на АМСМ членови.

Меѓу нив има нови, но и веќе искусни возачи. Такви кои управуваат со сопствен, но и со службен автомобил, а сега дел од неа се и оние на кои велосипедот им е омилено градско превозно средство.

Без оглед дали патувате во земјава или надвор од неа, АМСМ членската картичка ќе ви биде пријател на секое ваше патување.

Патувајте БЕЗГРИЖНО!

Изберете АМСМ Членска картичка според вашите потреби.

Зачленете се!

Изберете АМСМ Членска картичка според вашите потреби.

Зачленете се!

Физички лица

Членските услуги за помош на пат и пренос на возило се однесуваат на лицето на кое гласи АМСМ членската картичка и можете да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило, во земјава и во странство.

Правни лица

Членските услуги за помош на пат и пренос на возило се однесуваат на службено возило и истите може да ги користите само при управување со возилото на кое гласи АМСМ членската картичка, било во земјава и во странство.

Вело

Членските услуги можете да ги користите за помош на пат и пренос на велосипед на територијата на град Скопје.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping