Цени на горива

Држава БЕНЗИН БМБ-95 БЕНЗИН БМБ-98 ДИЗЕЛ
Австрија 1.63 EUR 1.88 EUR 1.72 EUR
Албанија 186.61 ALL (186.61 EUR) 0.00 ALL (0.00 EUR) 188.74 ALL (188.74 EUR)
Белгија 1.69 EUR 1.85 EUR 1.80 EUR
Босна и Херцеговина 2.46 BAM (2.46 EUR) 2.80 BAM (2.80 EUR) 2.58 BAM (2.58 EUR)
Бугарија 2.61 BGN (1.33 EUR) 2.99 BGN (1.53 EUR) 2.66 BGN (1.36 EUR)
Велика Британија 1.77 GBP (2.08 EUR) 1.93 GBP (2.27 EUR) 1.88 GBP (2.21 EUR)
Германија 1.80 EUR 1.97 EUR 1.73 EUR
Грција 1.82 EUR 1.99 EUR 1.63 EUR
Данска 13.99 DKK (1.87 EUR) 14.98 DKK (2.01 EUR) 12.99 DKK (1.74 EUR)
Естонија 1.66 EUR 1.71 EUR 1.56 EUR
Италија 1.79 EUR 1.96 EUR 1.75 EUR
Летонија 1.58 EUR 1.62 EUR 1.58 EUR
Литванија 1.43 EUR 1.49 EUR 1.52 EUR
Луксембург 1.51 EUR 1.73 EUR 1.51 EUR
Македонија 83.00 MKD (1.35 EUR) 85.50 MKD (1.39 EUR) 73.00 MKD (1.19 EUR)
Норвешка 21.66 NOK (1.88 EUR) 23.46 NOK (2.04 EUR) 21.27 NOK (1.85 EUR)
Полска 6.31 PLN (1.48 EUR) 6.44 PLN (1.51 EUR) 6.47 PLN (1.52 EUR)
Португалија 1.77 EUR 1.85 EUR 1.73 EUR
Романија 6.74 RON (1.35 EUR) 7.36 RON (1.48 EUR) 7.21 RON (1.45 EUR)
Русија 54.80 RUB (0.56 EUR) 64.92 RUB (0.66 EUR) 64.47 RUB (0.66 EUR)
Словачка 1.55 EUR 1.72 EUR 1.53 EUR
Словенија 1.38 EUR 1.61 EUR 1.42 EUR
Србија 175.98 RSD (1.50 EUR) 194.62 RSD (1.66 EUR) 195.98 RSD (1.67 EUR)
Турција 38.32 TRY (1.10 EUR) 38.77 TRY (1.11 EUR) 40.17 TRY (1.15 EUR)
Унгарија 571.90 HUF (1.48 EUR) 622.43 HUF (1.61 EUR) 596.30 HUF (1.54 EUR)
Финска 1.82 EUR 1.92 EUR 1.90 EUR
Франција 1.82 EUR 1.89 EUR 1.77 EUR
Холандија 2.01 EUR 2.16 EUR 1.86 EUR
Хрватска 1.38 EUR 1.85 EUR 1.38 EUR
Црна Гора 1.46 EUR 1.50 EUR 1.41 EUR
Чешка 37.50 CZK (1.52 EUR) 41.48 CZK (1.68 EUR) 37.05 CZK (1.50 EUR)
Швајцарија 1.74 CHF (1.76 EUR) 1.86 CHF (1.88 EUR) 1.82 CHF (1.83 EUR)
Шведска 18.14 SEK (1.56 EUR) 19.09 SEK (1.65 EUR) 18.79 SEK (1.62 EUR)
Шпанија 1.60 EUR 1.73 EUR 1.57 EUR

ПОМОШ НА ПАТ

196

+389 2 3181-196

од странство

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

(02) 15 555

+389 2 3181-197

од странство

ИНФО ЛИНИЈА

(02) 3181 181

+389 2 3181-181

од странство

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping