Вело сервис

Сервисни услуги за сите брендови

Сервисот за велосипеди располага со квалификувани и искусни вработени, а во него можете да ги користите следните сервисни услуги за сите видови и брендови на велосипеди:

 • Комплетен сервис
 • Основен сервис
 • Замена на стем
 • Замена на волан
 • Замена на вилушка
 • Замена на касета/запчаник
 • Замена на кочница со штелување
 • Замена на менувач со штелување
 • Поправка на предна осовина
 • Поправка на задна осовина
 • Поправка/промена на средна осовина
 • Замена на погон
 • Замена на течност во кочница
 • Центрирање тркало
 • Плетење тркало
 • Подесување брзини
 • Подесување кочници
 • Замена на ланец

Со АМСМ ВЕЛО членската картичка при користење на услуги во АМСМ сервисот за велосипеди, добивате 20% попуст на работна рака.Локација: АМСМ Скопје (Центар)

Закажи сервис

ПОМОШ НА ПАТ

196

+389 2 3181-196

од странство

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

(02) 15 555

+389 2 3181-197

од странство

ИНФО ЛИНИЈА

(02) 3181 181

+389 2 3181-181

од странство

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping