Патарини во Европа

Преку избирање на град во Македонија и избирање на држава од Европа, ќе бидат прикажани патните растојанија од градот во Македонија кој што сте го одбрале, како и патарините до поважните градови од избраната држава

Од до

ПОМОШ НА ПАТ

196

+389 2 3181-196

од странство

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

(02) 15 555

+389 2 3181-197

од странство

ИНФО ЛИНИЈА

(02) 3181 181

+389 2 3181-181

од странство

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping