Visa AMSM е бесконтактна кредитна картичка за плаќање во земјата и странство, а истовремено и АМСМ членска картичка за бесплатна помош на пат. Наменета е за сите физички лица што се во редовен работен однос, приматели и неприматели на плата/пензија во Шпаркасе банка.

  • Безгрижно патување - бесплатна помош на пат и пренос на возило во Македонија и Европа
  • Финансиска сигурност - кредитен лимит до 180.000,00 денари
  • Сигурен производ - за плаќање дома, во странство и на интернет
  • Заштеда - Cashback (поврат на средства), плаќање на рати без камата и купување со попуст од 5 % до 20 %
  • Месечна членарина - 200 денари за VISA АМСМ Classic и 300 денари за VISA АМСМ Europe Premium.
Чекор
1
Аплицирајте онлајн
Чекор
2
Изберете VISA AMSM кредитна картичка
Чекор
3
Посетете ја најблиската експозитура на Шпаркасе за поднесување документи и потпишување договор

VISA AMSM
CLASSIC

200ден.

месечно

Без апликативни трошоци
Аплицирај

VISA AMSM
EUROPЕ PREMIUM

300ден.

месечно

Без апликативни трошоци
Аплицирај

Како корисник на кобрендираната картичка имате можност да добиете cashback (поврат на средства) еднократно во износ од 1.500 денари за минимален направен промет од 30.000 денари за период од три месеци со АМСМ кобрендираната кредитна картичка.

Исплатата на cashback е еднократна во период од 1.7.2023 до 30.6.2024 година:

  • јули, август, септември
  • октомври, ноември, декември
  • јануари, февруари, март
  • април, мај, јуни

За кредитна картичка AMSM VISA може да аплицирате онлајн тука или во која било експозитура на Шпаркасе банка низ Македонија, со поднесување на следниве документи:

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping