На бензинската пумпа АМСМ ПЕТРОЛ, лоцирана во рамките на АМСМ Станицата за технички преглед во Скопје-Чаир, на располагање ви се следните видови на гориво:

– Еуросупер – 95 БС
– Еуродизел БС V
– Автоплин

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping