Сообраќајни прописи за Северна Македонија

Вози безбедно

Безбедноста во сообраќајот започнува со познавање на сообраќајните правила и прописи во нашата земја.
 
Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата

ПОМОШ НА ПАТ

196

+389 2 3181-196

од странство

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

(02) 15 555

+389 2 3181-197

од странство

ИНФО ЛИНИЈА

(02) 3181 181

+389 2 3181-181

од странство

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping