GMA

АМСМ e член од 2009 година

 

GMA (Global Mobility Alliance) претставува  меѓународна коалиција на водечките мобилити клубови од целиот свет.

Главен фокус на истата е:

  • Зајакнување на размената на информациите кои се однесуваат на бизнис активностите на мобилити клубовите;
  • Истражување на можностите за обезбедување дополнителни услуги за индивидуалните членови на мобилити клубовите;
  • Обезбедување платформа за мобилити клубовите преку која ќе можат да формираат партнерства со субјекти кои делуваат на мулти национална основа.

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping