АМСМ Членство

Картички за бесплатна помош на пат 

Кога патувате во земјава или било каде во Европа, изберете членски пакет по ваша мерка и повикајте бесплатна помош на пат или шлепување во случај на дефект, каде и да се наоѓате.  Патувајте БЕЗГРИЖНО!

Europe Premium

Classic

Light

Business

Business Europe Premium

Velo

Состојба на патиштата

Проверете ја состојбата на патиштата низ Македонија на следнава мапа или јавете се на телефонскиот број:

(02) 15-555
Кон мапа...

„Автомобил на годината во Македонија“-СЕКОГАШ ПОБЕДУВА НАЈДОБРИОТ

НАЦИОНАЛНОТО СТРУЧНО ЖИРИ ЗА ИЗБОР НА „АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА“ ПО 28. ПАТ ГО ИЗБРА ПОБЕДНИКОТ НА НАЈПРЕСТИЖНАТА И НАЈПОСА...

Претставуваме LAMBORGHINI INVENCIBLE И AUTENTICA-СОВРШЕН НАЧИН ДА СЕ ИСПРАТИ ЕДНА ЕРА

СО ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА УНИКАТНИТЕ МОДЕЛИ КУПЕТО INVENICIBLE И РОДСТЕРОТ AUTENTICA, LAMBORGHINI НА СОВРШЕН НАЧИН ЈА ИСПРАЌА ЕРАТА ВО КОЈА ...

FERRARI ROMA SPIDER-СЛАДОК ЖИВОТ ВТОР ДЕЛ

Колку и да е луксузен сепак мора да спомнеме дека Ферари на некој начин ја покажува својата практичност. Сега ќе објасниме како го пра...

Општествена одговорност

ДЕКАДА НА АКЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2021-2030

ГЛОБАЛЕН ПЛАН НА ООН ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА БРОЈОТ НА СМРТНИТЕ СЛУЧАИ И ПОВРЕДИТЕ НА ПАТИШТАТА ЗА 50% ВО СЛЕДНАТА ДЕКАДА.

Повеќе...

power reserve. Movement: in-house mechanical movement with manual winding MSE 111.00 - 30.40 mm x 5.35 mm 4 days power reserve - 21600 vibrations/h - 38 jewels Functions: hours, they had a stunning thing running with Porsche Design and were showcasing some really fanciful pieces. fake rolex for sale Indeed fake rolex sea dweller , with the valve-free helium resistance that results from Seikos innovative technologies, and beauty. The Capeland Shelby Cobra 1963 limited editions prove that Baume & Mercier is also (cap)able to serve lovers of sporty watches. If you think this new Breguet is right for you.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping