АМСМ Трејд е застапник на повеќе реномирани брендови на опрема, меѓу кои Muller AUTOMOTIVE и тоа за територијата на Р. Македонија, Косово и Албанија, како и за брендовите MATT, NORFI, SECORÜT и SAMOA.

Производи и услуги кои ви стојат на располагање:

– Опрема за технички преглед
– Опрема за автодијагностика на возила
– Опрема за автосервиси
– Опрема за калибрација на аналогни и дигитални тахографи и софтвер за обработка и архивирање на податоци од аналогни и дигитални тахографи.

Во АМСМ Трејд на располагање ви се и акумулатори од брендовите VARTA, PERION и STARTER.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping