ARC EUROPE

АМСМ e член од 1997 година

 

Повеќе од 100 години, европските авто-мото клубови и асоцијации излегуваат во пресрет на интересите на своите членови во поглед на барањата за итни интервенции, сите прашања од патен и сообраќаен карактер, како и во   поглед на други прашања и услуги од областа на моторизираноста.

Обединети во ARC EUROPE, мрежа на Европските водечки авто-мото организации, тие сега можат да понудат уникатни мобилни пакети на потенцијалните B2B клиенти, специјално адаптирани на услугите кои тие им ги нудат на своите потрошувачи.

Овластен провајдер за услугите на ARC EUROPE мрежата во земјава е АМСМ.

 

B2B Партнери:

                  

                   

                

 

Преку Show Your Card! услугата, вклучена во членските пакети, АМСМ на своите членови им овозможува пристап  до низа попусти низ светски реномирани синџир-хотели, ресторани, рент-а-кар агенции, музеи, итн., на повеќе места низ Европа, САД и Канада…

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping