1.990,00 ден.

БИЗНИС ЧЛЕНСТВО И ВАШИОТ БИЗНИС НИКОГАШ НЕМА ДА ЗАСТАНЕ!

Business членството е наменето за мали, средни и големи компании кои располагаат со сопствени службени возила и возен парк. Членските услуги се однесуваат на службеното возило и истите можете да ги користите само кога управувате со возило кое има АМСМ членство. Членскиот пакет важи за патнички моторни возила и лесни комерцијални возила, со следниве карактеристики:

  1. Вкупна маса до 3,5тона и
  2. Вкупна должина од преден браник до задна осовина 3,5м

Доколку првпат се зачленувате или имате прекин во членството подолг од 30 дена, тогаш бесплатните услуги за пренос на возило во случај на дефект и сообраќајна незгода може да ги користите после 7 дена.

Опис

ПОМОШ НА ПАТ И ШЛЕПУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА Business
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ ДО 40 КМ (сметано во двете насоки) ЗА ДОНЕСЕНО ВОЗИЛО ВО СЕРВИС НА АМСМ
(само за механички оштетувања на возилото и во АМСМ сервисите во Скопје, Велес и Кичево)
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ (сметано во двете насоки) 200 км
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ОШТЕТЕНО ВОЗИЛО ВО СООБРАЌАЈНА НЕЗГОДА Неограничено во км
– ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ПО ПОВЛАСТЕНА ЧЛЕНСКА ЦЕНА Неограничен број
– БЕСПЛАТНА ПОМОШ НА ПАТ (дупната гума, дотур на гориво, стартување на возило)
– БЕСПЛАТНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ КАДЕ ТЕХНИЧКИ Е МОЖНО  ✓
ПОМОШ НА ПАТ И ШЛЕПУВАЊЕ ВО ЕВРОПА
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ ИЛИ ПОТРЕБА ОД ПОМОШ НА ПАТ х
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ОШТЕТЕНО ВОЗИЛО ВО СООБРАЌАЈНА НЕЗГОДА х
ГРИЖА ЗА ЧЛЕН ВО МАКЕДОНИЈА 
– ПОКРИВАЊЕ НА ПАТНИ ТРОШОЦИ ЗА ЧЛЕНОТ 1.000 ден
– БЕСПЛАТЕН ТРАВЕЛ ИНФО-СЕТ: ПАТНА КАРТА, РУТА И ИНФОРМАТОР ЗА ЗЕМЈАТА И СТРАНСТВО  ✓
ГРИЖА ЗА ЧЛЕН ВО ЕВРОПА
– ПОКРИВАЊЕ НА ПАТНИ ТРОШОЦИ ЗА ЧЛЕНОТ, ИЛИ ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ И БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА РЕНТ-А-КАР ВОЗИЛО х
ЗАШТЕДА СО АМСМ ЧЛЕНСКА КАРТИЧКА
ПОВОЛНОСТИ ПРИ СЕРВИСИРАЊЕ ВО АМСМ СЕРВИС ЗА АВТОМОБИЛИ (20% ПОПУСТ НА РАБОТНА РАКА И ДО 10% ПОПУСТ НА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ)
БЕСПЛАТНА ПРОВЕРКА НА ВОЗИЛО (СЕЗОНСКИ АКЦИИ) ВО АМСМ СЕРВИС ЗА АВТОМОБИЛИ
АМСМ ПАРТНЕР ПРОГРАМА ЗА ПОПУСТИ ВО МАКЕДОНИЈА
ЧЛЕНСКО СПИСАНИЕ КЛУБ МОБИЛИТИ х
– МЕСЕЧНО ИЗДАНИЕ ВО ПЕЧАТЕНА ИЛИ ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА  ✓
ВРЕДНОСТ НА АМСМ ЧЛЕНСКИТЕ УСЛУГИ 32.000 ден
ЦЕНА НА АМСМ ЧЛЕНСКИОТ ПАКЕТ 1.990 ден
Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping