АМСМ Членство

Картички за бесплатна помош на пат 

Кога патувате во земјава или било каде во Европа, изберете членски пакет по ваша мерка и повикајте бесплатна помош на пат или шлепување во случај на дефект, каде и да се наоѓате.  Патувајте БЕЗГРИЖНО!

Europe Premium

Classic

Light

Business

Business Europe Premium

Velo

Состојба на патиштата

Проверете ја состојбата на патиштата низ Македонија на следнава мапа или јавете се на телефонскиот број:

(02) 15-555
Кон мапа...

DENZA N7-ДЕНЗА, СЕРИОЗЕН ИГРАЧ

Сѐ побрзата индустријализација и развојот на дигиталната технологија доведоа до мноштво нови производи речиси во секоја област. Автомо...

FORD PUMA ST POWESHIFT-ПОМАЛАТА „ПУМА СТ“

И покрај тоа што во семејството е веќе присутен член со името „пума“ и прекарот „ст“, сепак Форд се одлучи да лансира за нијанса поуме...

Автомобил на годината во светот за 2023-СЕ БЛИЖИ ДАТУМОТ ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ПОБЕДНИКОТ

НА КОГО ЌЕ МУ ПРИПАДНЕ ТИТУЛАТА СВЕТСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА, ЌЕ ДОЗНАЕМЕ НА 5 АПРИЛ. СЕТО ТОА ЌЕ СЕ СЛУЧИ НА АВТОМОБИЛСКАТА ИЗЛОЖБА ...

Општествена одговорност

ДЕКАДА НА АКЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2021-2030

ГЛОБАЛЕН ПЛАН НА ООН ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА БРОЈОТ НА СМРТНИТЕ СЛУЧАИ И ПОВРЕДИТЕ НА ПАТИШТАТА ЗА 50% ВО СЛЕДНАТА ДЕКАДА.

Повеќе...
Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping