Започнете го урбаното возење!

 

Било да се работи за обука за управување со автомобил или мотор, избирајќи Авто Школа Мобилити Плус, избирате најсовремени возила и професионални предавачи и инструктори, кои од вас несомнено ќе направат одличен возач.

Сите кандидати на Авто Школа Мобилити Плус добиваат бесплатно АМСМ Light членство за првата година, кое вклучува услуги во вредност од 17.860 ден. за безбедност на пат.

 

ПОВЕЌЕ на веб страницата на Авто Школа Мобилити Плус

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping