Responsive image

Инструктори


БОРЧЕ МИРКОВСКИ

Категорија:Б
077 527 027

Неуморен да објасни сè по сто пати – Иван

ДРАГАН МИЛОШЕВСКИ

Категорија:А, А1, Б, БЕ, Ц
075 307 660

Нема подобар за обука за А категорија – Тео

ЛИЛЈАНА ТОДОРОВА

Категорија:Б
075 262 410

Штом мене ме научи да возам, може секого – Мартина

МАРГАРИТА МИРЧЕВСКА

Категорија:Б
075 406 474

Пријателски пристап со професорски став, супер – Нина


СУЗАНА ЃУРОВСКА

Категорија:Б
071 378 685

Посветена и професионална, супер инструктор – Максим


ВЛАДО ПЕТРУШЕВ

Категорија:Б
070 279 084

Сè изгледаше тешко додека не почнав со часови кај него – Лара

mk_MKМакедонски јазик