АМСМ Членство

Картички за бесплатна помош на пат 

Кога патувате во земјава или било каде во Европа, изберете членски пакет по ваша мерка и повикајте бесплатна помош на пат или шлепување во случај на дефект, каде и да се наоѓате.  Патувајте БЕЗГРИЖНО!

 

Europe Premium

Classic

Light

Business

Business Europe Premium

Состојба на патиштата

Проверете ја состојбата на патиштата низ Македонија на следнава мапа или јавете се на телефонскиот број:

(02) 15-555
Кон мапа...

Претставуваме-BENTLEY CONTINENTAL GT SPEED НАЈБРЗИОТ СЕРИСКИ BENTLEY СТАНА УШТЕ ПОБРЗ

СО НЕСПОРЕДЛИВА КОМБИНАЦИЈАТА ОД ПЕРФОРМАНСИ, ДИНАМИКА, КОМФОР ПРИ ВОЗЕЊЕ И ЛУКСУЗ, BENTLEY CONTINENTAL GT SPEED ГО ПРЕТСТАВУВА САМИОТ...

Наш предлог, ваш избор-УЖИВАЈТЕ ВО УБАВИНИТЕ НА ОСОГОВСКИТЕ ПЛАНИНИ

ПОТРЕБЕН ВИ Е ВИСТИНСКИ ОДМОР ОД ГРАДСКОТО СИВИЛО, ДАЛЕКУ ОД ВРЕВАТА И БУЧАВАТА, А АКО ИМАТЕ ДЕНОВИ ОД ГОДИШНИОТ ОДМОР МАКАР И ЗА САМО...

Рафтинг-АДРЕНАЛИНСКА АВАНТУРА И ОДЛИЧНА ЗАБАВА!

ЛЕТОТО НЕ Е РЕЗРЕВИРАНО САМО ЗА ПЛАЖИ И МОРСКИ БРАНОВИ. РЕКИТЕ ВО ЕВРОПА, И ПОШИРОКО НУДАТ И ДРУГИ НАЧИНИ ЗА ОДМОР И ЗАБАВА. НАШАТА ПР...

Општествена одговорност

КАМПАЊА #STREETSFORLIFE – ОВА СЕ УЛИЦИ ЗА ЖИВЕЕЊЕ!

ЈА ОДБЕЛЕЖАВМЕ 6-ТАТА ГЛОБАЛНА НЕДЕЛА НА ООН ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ПАТИШТАТА СО БАРАЊЕ ЗА ОГРАНИЧУВАЊЕ НА БРЗИНАТА НА 30КМ/Ч ЗА БЕЗБЕДНИ, ЗЕЛЕНИ И УЛИЦИ ПОЛНИ СО ЖИВОТ

Повеќе...