Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/amsm/public_html/avtoskola/wp-content/themes/amsm/functions.php on line 33
Авто Школа Мобилити Плус

Практична обука

Практичната обука во Авто Школа Мобилити Плус, која се изведува на современи и комплетно опремени возила: Шкода Фабиа, Мазда 2, Пежо 208 и Волксваген ап, ќе ви помогне во стекнување на вештини за најдобра проценка во сите идни сообраќајни ситуации и ќе ви овозможи самоуверено, безбедно и сигурно урбано возење.

За пријавување потребни се:
– Лекарско уверение за здравствена и психофизичка способност за управување со моторни возила, и

– Валидна лична карта.

Лекарското уверение и потврдата за прва помош можете да ги извадите со наша помош и посредство.
> ПРИЈАВИ СЕ
Видови обуки Број на мото часа
Обука за А категорија 16 мото часа
Обука за А1 поткатегорија 16 мото часа
Обука за Б категорија 36 мото часа
Обука за БЕ категорија 8 мото часа
Обука за Ц категорија 20 мото часа
mk_MKМакедонски јазик