Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/amsm/public_html/avtoskola/wp-content/themes/amsm/functions.php on line 33
Авто Школа Мобилити Плус
Responsive image

A / A1 / AM категорија

Возењето моторно возило со погон на две тркала е ви дава слобода, предизвикува возбуда и ви помага да ја избегнете гужвата во сообраќајот. Обуката за А категорија се одвива на Кавасаки и Хонда ГЛР 125

> ПРИЈАВИ СЕ

Б категорија

Управувањето со автомобил е вештина која порано или подоцна во животот е неопходна, па тогаш зошто да се чека? Обуката за Б категорија се одвива на Шкода Фабиа, Пежо 208, Мазда 2 и Волксваген ап.

> ПРИЈАВИ СЕ

Б+Е категорија

Камп приколка или нешто друго, вашата обука започнува со нас.

> ПРИЈАВИ СЕ

Ц категорија

Обуката за Ц категорија е инвестиција во себе која брзо се враќа. Реализацијата на обуката за Ц категорија се одвива со товарно возило Мерцедес.

> ПРИЈАВИ СЕ
mk_MKМакедонски јазик