Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/amsm/public_html/avtoskola/wp-content/themes/amsm/functions.php on line 33
Авто Школа Мобилити Плус
Responsive image

Ц категорија


Потребни документи

  • Возраст од 21 година
  • Поседување возачка дозвола за „Б“ категорија најмалку една година
  • Лична карта
  • Лекарско уверение за здравствена и психофизичка способност за управување со моторни возила

Задолжителна наставна програма:

Теоретска настава:
- 10 наставни часови со времетраење од 3 дена
Практична настава:
- 20 мото часови распоредени во 10 денови
- 2 посети на полигон и обука во градска средина
Испитна програма:
- Теоретски испит
- Практичен испит на полигон и градска средина
mk_MKМакедонски јазик