Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home/amsm/public_html/avtoskola/wp-content/themes/amsm/functions.php on line 33
Авто Школа Мобилити Плус

Инфо линија Информации за услуги, цени, пресметки, промоции 02/3181-181 08:00-16:00ч. пон-пет.
Помош на пат и шлепување во земјата и странство повик од фиксен и мобилен во земјата

 

повик надвор од земјава

 

196

 

 

 

+389 2 3181-196

 

24/7 365 дена
Информации за состојбата на патиштата и граничните премини 02/15 555 24/7 365 дена
Сервис за автомобили 02/3181-133 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

 Центар Шалтер за технички преглед и меѓународни документи

02/3215-267

07:00-19:00ч.

08:00-15:00ч.

пон-пет.

сабота

Шалтер за правни лица 02/3181-203
Шалтер на контролори на технички преглед 02/3181-312
Шалтер за регистрација-МВР 02/3181-126
Чаир Шалтер за технички преглед и меѓународни документи 02/2613-416 08:00-16:00ч.

08:00-13:00ч.

пон-пет.

сабота

Велес Шалтер за технички преглед и меѓународни документи 043/212-221  043/212-466 08:00-16:00ч.

08:00-13:00ч.

пон-пет.

сабота

 

Дирекција 02/3181-402  02/3181-403 02/3181-405 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Центар 02/3181-153 08:00-16:00ч. пон-пет.
Чаир 02/2631-181 08:00-16:00ч. пон-пет.
Велес 043/212-221 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Дирекција 02/3181-108 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Редакција 02/3181-351 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Дирекција 02/3181-240 02/3181-241 08:00-16:00ч. пон-пет.

 

Бензинска пумпа 02/2622-959 06:00-22:00ч. пон-нед. празници

 

Дирекција 02/3181-157 08:00-16:00ч. пон-пет.
mk_MKМакедонски јазик