Responsive image

Kategoria A / A1 / AM

Vozitja e një makine motorike me shtytje në dy rrota ju jep liri, shkakton eksitim dhe ju ndihmon që të shmangni rrëmujat në komunikacion. Trajnimi për kategorinë A zhvillohet me motoçikletat Kavasaki dhe Honda GLR 125.

APLIKO

Kategoria B

Drejtimi i automjetit është shkathtësi e cila më herët ose më vonë është domosdoshmëri në jetën, andaj pse të pritet? Trajnimi për kategorinë B zhvillohet me automjetet Shkoda Fabia, Pezho 208, Mazda 2 dhe Volksvagen Up.

APLIKO

Kategoria B+E

Rimorkio kampingu ose diç tjetër, trajnimi juaj fillon me ne.

APLIKO

Kategoria C

Trajnimi për kategorinë C është vetvetiu investim i cili shpejt kthehet. Realizimi i trajnimit për kategorinë C zhvillohet me makinë ngarkimi Mercedes.

APLIKO
sqShqip