Për ne

Auto Shkolla Mobiliti Plus, përmes AMSM-së, është autoshkolla e parë e formuar në territorin e vendit tonë. Falë përvojës shumëvjeçare dhe besueshmërisë së përfituar, sot, Auto Shkolla Mobiliti Plus me qindra kandidatë në vit, është një lider tregu në trajnimin e kandidatëve në territorin e qytetit të Shkupit.

Опремена со 8 патнички возила од моделите Шкода Фабиа, Пежо 208, Мазда 2 и Волксваген ап, товарно возило Мерцедес и два мотоцикли од марката Јамаха и Хонда, автошколата денес располага со најсовремени возила за обука во секоја категорија. Сепак, нејзината препознатливост по квалитетната обука најмногу се должи на професионалните и стручни инструктори и предавачи.

Duke zgjedhur Auto Shkollën Mobiliti Plus, Ju e zgjedhni më të mirën për vete, si një pjesëmarrës i ardhshëm në komunikacionin.

Mësimi teorikTrajnimin teorik në Auto Shkollën Mobiliti Plus e zbaton ligjërues me kualifikime të larta në mësimin teorik.

Për nevojat e trajnimit teorik, Auto Shkolla Mobiliti Plus disponon me një klasë të pajisur moderne dhe tërësisht të kompjuterizuar, në të cilën me ndihmën e mjeteve të ndryshme ndihmëse, kandidatët më lehtë e përvetësojnë materialin dhe në mënyrë përkatëse përgatiten për hyrje në provimin për njohjen e rregullave të komunikacionit.

I tërë materiali mësimoro-edukativ dhe të gjitha librat e nevojshme dhe literatura për provimin teorik Ju janë të qasshme në Auto Shkollën Mobiliti Plus.


FILLO

sqShqip