Trajnim praktik

Trajnimi praktik në Auto Shkollën Mobiliti Plus, i cili zhvillohet në makina moderne dhe tërësisht të pajisura, Shkoda Fabia,Mazda 2, Pezho 208 dhe Volksvagen Up, do ju ndihmojë në përvetësimin e shkathtësive për vlerësimin më të mirë në të gjitha situatat e ardhshme të komunikacionit dhe do ju mundësojë vozitje urbane, me vetëbesim, siguri dhe të sigurtë.

Për aplikim janë të nevojshme:
– Vërtetim mjekësor për aftësinë shëndetësore dhe psikofizike për drejtimin e makinave motorike, dhe

– Letërnjoftim valid.

Vërtetimin mjekësor dhe Vërtetimin për ndihmë të parë mund t’i nxjerrni me ndihmën dhe ndërmjetësimin tonë.
> APLIKO
Lloje të trajnimeve Numri i moto orëve
Trajnimi për kategorinë A 16 moto orë
Trajnimi për nënkategorinë A1 16 moto orë
Trajnimi për kategorinë B 36 moto orë
Trajnimi për kategorinë BE 8 moto orë
Trajnimi për kategorinë C 20 moto orë
sqShqip