ЗБОГАТЕН ВОЗНИОТ ПАРК ЗА ШЛЕПУВАЊЕ НА ВОЗИЛА

20/09/2023

Во насока на обнова и зголемување на возниот парк на Службата за помош и информации на пат, набавен е уште еден камион за шлепување од марката „MAN“. 

Истиот ќе биде во функција на задоволување на зголемените потреби за шлепување на територијата на град Скопје, што треба да придонесе за уште пократко време за реализација на услугата и зголемено задоволство на нашите членови.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping