ПОМОШ НА ПАТ ЗА ГРАДСКИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ

20/09/2023

Водејќи грижа за безбедноста на велосипедистите во сообраќајот, воведовме услуга за помош на пат за градски велосипедисти. 

Со инвестиција во соодветна опрема и пред сè во искусни и стручни вработени, засега сме единствени на пазарот кои овозможуваат помош на пат за градски велосипедисти, во следните ситуации: 

  • Промена на гума и носење на резервна внатрешна гума, (со исклучок на тубелес гума)
  • Поправка на скинат ланец  
  • Замена на скршена педала (газиште)
  • Штелување -подесување на брзини 
  • Престегнување на волан
  • Престегнување на седиште
  • Промена на сајла за кочници
  • Промена на сајла за брзини  

Услугите се достапни за користење до 20км на градско подрачје.

Со АМСМ ВЕЛО членската картичка услугата за помош на пат на градско подрачје е бесплатна

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping