СЕРВИСИРАЊЕ НА СЛУЖБЕНИТЕ ВОЗИЛА НА ВАША ЛОКАЦИЈА

20/09/2023

Неодамна лансиравме иновативна услуга за одржување на возниот парк на компаниите на нивна локација. Оваа услуга е прва од ваков вид на домашниот пазар и уште поважно им овозможува на компаниите со поголем број на возила во својот возен парк, бројни предности: 

 • намалување на трошоците за одржување на возниот парк, бидејќи одржувањето се врши на локацијата на клиентот; 
 • скратување на времето и намалување на ангажманот на вработените при одржување на возилата; 
 • намалување на загубата на ефективно работно време, бидејќи услугите за одржување се вршат само по работното време или за време на викендот. 

Премиум сервисните услуги се извршуваат со мобилно сервисно возило прилагодено и комплетно опремено за успешна реализација на следните сервисни услуги, во сите годишни времиња:

 • Редовен сервис на возило
 • Замена и балансирање на  пневматици
 • Компјутерска дијагностика
 • Проверка и дополнување на системот за ладење со фреон (клима уред)
 • Замена на делови од кочиониот систем (промена на плочки и дискови по оска)
 • Проверка на осветлување
 • Останати помали интервенции
 • Водење сервисна историја

Донесете правилна деловна одлука, препуштете ни ја грижата за Вашиот возен парк. Закажете мобилен сервис за вашиот возен парк тука.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping