(преку Загреб / Љубљана)

Македонија – 100 денари

Србија – 17 €

Хрватска – 23 €

Словенија – 15 € вињета (за 7 дена)

Тунел Караванке – 7,6 €

Австрија – 9,6 € вињета (за 10 дена)

Австрија премин Katschberg (Tauernautobahn) – 13 €

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping