Скопје – Гевгелија – Солун

Петровец – 40 ден.

Велес – 80 ден.

Градско – 60 ден.

Демир Капија – 80 ден.

Гевгелија – 100 ден.

Евзони – 1,80 €

Ореокастро – 0,5 €

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping