Rekomandoni AMSM kartelën tuaj të anëtarësisë miqve tuaj dhe fitoni një vauçer me vlerë.Vlera e vauçerit dalllohet dhe varet nga tipi i pakos së anëtarësisë:

Për kartelën e anëtarësisë Classic fitoni vauçer me vlerë në shumë prej 250,00 den

Për kartelën e anëtarësisë Europe Premium fitoni vauçer me vlerë në shumë prej 600,00 den

ÇFARË DUHET TË BËNI?

Plotësoni formularin me të dhënat e juaja dhe të mikut tuaj dhe pritni që t’ju kontaktojmë për të ngritur vauçerin tuaj.

Vauçerin me vlerë e fitoni vetëm gjatë anëtarësimin të një AMSM anëtari të ri, gjatë së cilës AMSM anëtar i ri është një:

 • Person fizik i cili bëhet AMSM anëtar për herë të parë
 • Person fizik i cili nuk është AMSM anëtar të paktën një vit.

Anëtarësimin e miqve tuaj mund t’a bëni edhe në hapësirat e AMSM Shkup (Qendër dhe Çair) dhe në Veles.

Të drejtën e një vauçeri me vlerë për një mik të anëtarësuar e keni vetëm nëse jenë një AMSM anëtar aktiv.

Programi „Anëtarëso një mik!“ nuk vlen në periudhën kur AMSM pakot e anëtarësisë janë me çmim promovues/të aksionit.

Vauçerin me vlerë të cilin e fitoni për një mik të anëtarësuar mund t’a shfrytëzoni në periudhën prej një viti nga data e lëshimit, në të gjitha vendndodhjet e AMSM-së në Shkup (Qendër dhe Çair), dhe në Veles, për zbritje në shërbimet në vjim në sistemin e AMSM-së:

 • Kontroll teknik i makinës
 • Policë sigurimi nga autopërgjegjësia dhe karton i gjelbërt
 • AMSM kartelë anëtarësimi
 • Produkte nga AMSM shitorja për galanteri
 • Trajnime për të gjitha kategoritë në Auto Shkollën Mobiliti Plus
 • Homologim, miratim i një makine të modifikuar, a-test i gazit dhe folisë së xhamave në AMSM Qendrën e makinave
 • Shërbime në AMSM Servisin për vetura
 • Shërbime Ndihmë në rrugë dhe rimorkim
 • Karburantet në AMSM Petrol

  TË DHËNA PËR ANËTARIN E RI

  TË DHËNAT E JUAJA

  Click outside to hide the compare bar
  KRAHASO
  Споредба ×
  KRAHASO Continue shopping