Mirësevini në komunitetin e anëtarëve të AMSM-së.

Ndër ta ka shoferë të ri, por edhe tashmë me përvojë. Të tillë të cilët drejtojnë veturë të tyre, por edhe zyrtare, ndërsa tani pjesë e komunitetit janë edhe ata të cilëve biçikleta u është mjeti i favorshëm i transportimit në qytet.

Pa marrë parasysh nëse udhëtoni në vend ose jashtë vendit, AMSM kartela e anëtarësisë do jetë miku juaj në çdo udhëtim që do keni.

Udhëtoni PA BRENGA

Zgjedhni AMSM Kartelë të anëtarësisë sipas nevojave të juaja.

ANËTARËSOHUNI!

Zgjedhni AMSM Kartelë të anëtarësisë sipas nevojave të juaja.

ANËTARËSOHUNI!

PERSONA FIZIK

Shërbimet e anëtarësisë për ndihmë në rrugë dhe transportim të makinës i referohen personit në të cilin titullohet AMSM kartela e anëtarësisë dhe mund t’i përdorni edhe kur drejtoni veturën tuaj personale por edhe veturë të huaj, në vendin tonë dhe jashtë vendit.

PERSONA JURIDIK

Shërbimet e anëtarësimit për ndihmë në rrugë dhe transporti i makinës i referohen makinës zyrtare dhe të njëjtat mund t’i përdorni vetëm gjatë drejtimit të makinës në të cilën titullohet AMSM kartela e anëtarësisë, kudo në vend dhe jashtë vendit.

VELO

Shërbimet e anëtarësisë mund t’i përdorni për ndihmë në rrugë dhe transport të biçikletës në territorin e qytetit të Shkupit.

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping