Mirëmbajtje profesionale e veturës suaj për siguri të Juaj më të madhe!

 

Në AMSM servisin për vetura, Ju janë të qasshme të gjitha shërbimet e servisimit për veturën tuaj, ndërkaq mekanikët tanë profesional do angazhohen që makina Juaj çdoherë të jetë në formën më të mirë e cila garanton siguri për Ju dhe për familjen Tuaj në rrugë.

Si AMSM anëtarë tanë fitoni 20% zbritje në shërbimet e servisimit dhe 5-10% në pjesët rezervë. dhe 5-10% në pjesët rezervë..

 

MË SHUMË në faqen e internetit të AMSM Shërbimi për ndihmë në rrugë dhe informata

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping