АМСМ Трејд е застапник на повеќе реномирани брендови на опрема, меѓу кои Muller AUTOMOTIVE и тоа за територијата на Р. Македонија, Косово и Албанија, како и за брендовите MATT, NORFI, SECORÜT и SAMOA.

Produktet dhe shërbimet të cilat ju janë në dispozicion:

- Pajisje për kontroll teknik
- Pajisje për autodiagnostikim të makinave
- Pajisje për autoservise
- Pajisje për kalibrim të tahografëve analog dhe digjital dhe softuer për përpunimin dhe arkivimin e të dhënave të tahografëve analog dhe digjital.

Në AMSM Trejd në dispozicion Ju janë edhe bateritë e markave VARTA, PERION dhe STARTER.

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping