Односи со јавност

МЕДИА

Се залагаме за транспарентна комуникација со медиумите.  За повеќе информации со цел квалитетно информирање на јавноста, Ве молиме контактирајте нè на amsm@amsm.com.mk. 

 

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping