Добредојдовте во АМСМ Членство!

За млади и стари, и нови и искусни возачи, за оние со сопствен, но и за оние со службен автомобил, за оние кои патуваат во земјата, и оние кои патуваат надвор од неа…

АМСМ членските пакети ќе одговорат на вашите специфични потреби и желби и ќе ви овозможат да заштедите, не само во земјата, туку и во Европа.

Изберете членски пакет по своја мера!

 

 ЧЛЕНСКИ ПАКЕТИ ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА 

CLASSIC  EUROPE PREMIUM LIGHT
Услугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државата Услугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државата и било каде во Европа Услугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државата

 

 

ЧЛЕНСКИ ПАКЕТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

BUSINESS  BUSINESS EUROPE PREMIUM
Услугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државата Услугите вклучени во членскиот пакет важат на целата територија на државата и било каде во Европа
Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping