AMSM PROGRAMI I PARTNERITETIT

AMSM Programi i Partneritetit përfshin zbritje në vende të pëzgjedhura me kujdes të shitjes, ekskluzivisht të qasshme vetëm për AMSM anëtarët, siç janë restaurante, shitore të rrobave dhe këpucëve sportive, teknikë e bardhë, optika etj.

AMSM Partneritetin lirimet mund t’i përdorni në numër të pakufizuar vetëm duke treguar AMSM kartelë anëtarësimi të vlefshme.

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping