600,00 ден.

ВЕЛО ЧЛЕНСТВО ЗА БЕЗГРИЖЕН ГРАДСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ!

Вело членството е наменето за физички лица за кои велосипедот е омилено превозно средство речиси во текот на целата година. Ви овозможува членските услуги за бесплатен мобилен сервис и помош на пат во случај на дефект, да ги користите секој ден до 21:00ч, додека услугата бесплатен пренос на велосипед ви е достапна 24/7. Услугите можете да ги користите до 20км на градско подрачје, во двата правци, со повикување на 196.

Категорија

Опис

БЕСПЛАТЕН МОБИЛЕН СЕРВИС И ПОМОШ НА ПАТ ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ ДО 21 ЧАСОТ ДО 20КМ ВО ДВЕТЕ НАСОКИ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ГРАД СКОПЈЕ Вело
– ПРОМЕНА НА ГУМА И НОСЕЊЕ НА РЕЗЕРВНА ВНАТРЕШНА ГУМА (СО ИСКЛУЧОК НА ТУБЕЛЕС ГУМА)
– ПОПРАВКА НА СКИНАТ ЛАНЕЦ  ✓
– ЗАМЕНА НА СКРШЕНА ПЕДАЛА (ГАЗИШТЕ)  ✓
– ШТЕЛУВАЊЕ – ПОДЕСУВАЊЕ НА БРЗИНИ  ✓
– ПРЕСТЕГНУВАЊЕ НА ВОЛАН  ✓
– ПРЕСТЕГНУВАЊЕ НА СЕДИШТЕ  ✓
– ПРОМЕНА НА САЈЛА ЗА КОЧНИЦИ  ✓
– ПРОМЕНА НА САЈЛА ЗА БРЗИНИ  ✓
БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВЕЛОСИПЕД 24/7
ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД И ПРЕНОС ДО ОДРЕДЕНА ЛОКАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈА НА Р.С.МАКЕДОНИЈА ПО ПОВЛАСТЕНА ЧЛЕНСКА ЦЕНА Неограничено во км
ПОВОЛНОСТИ ПРИ СЕРВИСИРАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД ВО АМСМ 20% попуст
ЗАШТЕДА СО АМСМ ЧЛЕНСКА КАРТИЧКА
АМСМ ПАРТНЕР ПРОГРАМА ЗА ПОПУСТИ ВО МАКЕДОНИЈА
ЧЛЕНСКО СПИСАНИЕ КЛУБ МОБИЛИТИ
МЕСЕЧНО ИЗДАНИЕ ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА
ЦЕНА НА АМСМ ЧЛЕНСКИОТ ПАКЕТ 600,00 денари
Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping