3.590,00 ден.

ЕВРОПА ПРЕМИУМ ЧЛЕНСТВО И ВО ЕВРОПА ИСТО КАКО ДОМА!

Europe Premium членството е наменето за физички лица и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило. Возилото треба да е уредно регистрирано, со македонски регистарски таблички и да гласи на физичко лице, односно членството се однесува на зачленетото лице, а не на возилото. Членскиот пакет важи за патнички моторни возила и лесни комерцијални возила, со следниве карактеристики:

  1. Вкупна маса до 3,5тона и
  2. Вкупна должина од преден браник до задна осовина 3,5м

Доколку првпат се зачленувате или имате прекин во членството подолг од 30 дена, тогаш бесплатните услуги за пренос на возило во случај на дефект и сообраќајна незгода може да ги користите после 7 дена.

Категории , Ознака:

Опис

ПОМОШ НА ПАТ И ШЛЕПУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА Europe Premium
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ (сметано во двете насоки) 200 км
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ ДО 40 КМ (сметано во двете насоки) ЗА ДОНЕСЕНО ВОЗИЛО ВО СЕРВИС НА АМСМ
(само за механички оштетувања на возилото и во АМСМ сервисите во Скопје, Велес и Кичево)
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ОШТЕТЕНО ВОЗИЛО ВО СООБРАЌАЈНА НЕЗГОДА Неограничено во км
– ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ПО ПОВЛАСТЕНА ЧЛЕНСКА ЦЕНА Неограничен број
– БЕСПЛАТНА ПОМОШ НА ПАТ (дупната гума, дотур на гориво, стартување на возило)
– БЕСПЛАТНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ КАДЕ ТЕХНИЧКИ Е МОЖНО  ✓
ПОМОШ НА ПАТ И ШЛЕПУВАЊЕ ВО ЕВРОПА
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ ИЛИ ПОТРЕБА ОД ПОМОШ НА ПАТ 200 €
– БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ОШТЕТЕНО ВОЗИЛО ВО СООБРАЌАЈНА НЕЗГОДА 400 €
ГРИЖА ЗА ЧЛЕН ВО МАКЕДОНИЈА 
– ПОКРИВАЊЕ НА ПАТНИ ТРОШОЦИ ЗА ЧЛЕНОТ 1000 ден.
– БЕСПЛАТЕН ТРАВЕЛ ИНФО-СЕТ: ПАТНА КАРТА, РУТА И ИНФОРМАТОР ЗА ЗЕМЈАТА И СТРАНСТВО  ✓
ГРИЖА ЗА ЧЛЕН ВО ЕВРОПА
– БЕСПЛАТНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ СО ПОКРИТИЕ ОД 20 ДЕНА СО ВАЖНОСТ ОД 365 ДЕНА НА ТЕРИТОРИЈА НА ЦЕЛА ЕВРОПА  ✓
– ПОКРИВАЊЕ НА ПАТНИ ТРОШОЦИ ЗА ЧЛЕНОТ, ИЛИ ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ И БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА РЕНТ-А-КАР ВОЗИЛО 200 €
ЗАШТЕДА СО АМСМ ЧЛЕНСКА КАРТИЧКА
ПОВОЛНОСТИ ПРИ СЕРВИСИРАЊЕ ВО АМСМ СЕРВИС ЗА АВТОМОБИЛИ (20% ПОПУСТ НА РАБОТНА РАКА И ДО 10% ПОПУСТ НА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ)
БЕСПЛАТНА ПРОВЕРКА НА ВОЗИЛО (СЕЗОНСКИ АКЦИИ) ВО АМСМ СЕРВИС ЗА АВТОМОБИЛИ
АМСМ ПАРТНЕР ПРОГРАМА ЗА ПОПУСТИ ВО МАКЕДОНИЈА
„SHOW YOUR CARD“- ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОПУСТИ ВО ЕВРОПА
CCI – КАМПИНГ КАРТИЧКА ЗА ПОПУСТИ НИЗ ЕВРОПА (СО ДОПЛАТА ОД 600 ДЕН)
ЧЛЕНСКО СПИСАНИЕ КЛУБ МОБИЛИТИ
– МЕСЕЧНО ИЗДАНИЕ ВО ПЕЧАТЕНА ИЛИ ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА  ✓
ВРЕДНОСТ НА АМСМ ЧЛЕНСКИТЕ УСЛУГИ 80.500 ден
ЦЕНА НА АМСМ ЧЛЕНСКИОТ ПАКЕТ 2.990 ден
Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping