АМСМ Партнер попусти

За користење на попустите сè што е потребно е да покажете валидна членска картичка и лична карта.
За да ги проверите попустите и бенефициите, изберете град и категорија.

Здравје и убавина

Фитнес центар „ПАРК“

10% попуст на фитнес услуги, освен на персонални тренинзи и утринска месечна карта

Шопинг

Специјализирана продавница „NOMAD“

10% попуст на редовни цени на целиот асортиман

Шопинг

Outdoor Shop „SCOUT“

10% попуст на редовни цени на целиот асортиман

Наем на возило

Наем на возила „СЕТКОМ“

20% попуст – 25% попуст

Здравје и убавина

Стоматолошка ординација „Д-Р КРИСТИЈАН“

15% попуст

 • ул. „1“ бр. 4 Бардовци - Скопје
 • 071/350-394
 • Мапа
Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Здравје и убавина

Специјализирана продавница „MEDICUS HELP“

10% попуст

Шопинг

Училиште за странски јазици „МОМЕНТ МАЛ“

20% попуст

Шопинг

Продажен салон „АГРОТЕХНА“

6% попуст

 • ул. „Мирче Ацев“ бр. 2, ул. „Иван Козаров“ бр. 48, ул. „Благоја Стефковски“ бр. 59а, ул. „Ѓорче Петров“ бб, ул. „Коста Новаковиќ“ бр. 14, бул. „Партизански Одреди“ бр. 119 - Скопје
 • 078/482-650
 • http://www.agrotehna.com.mk/
 • Мапа
Шопинг

Цвеќара „ГРАЦИЈА“

10% попуст

Шопинг

Продавница за велосипеди „BIKE CENTER“

15% попуст – 22% попуст на велосипеди и 25% попуст на резервни делови

Шопинг

Продавница за велосипеди „BIKE MARKET“

15% попуст  22% попуст на велосипеди и 25% попуст на резервни делови

Шопинг

Спортска опрема „MASTERSPORT“

10% попуст

 • ул. „Народен Фронт“ бр. 19а ТЦ Беверли Хилс - Скопје
 • 02/3130-078
 • Мапа
Ресторани

Кафе-ресторан „DOLCE LATERRAZZA“

20% попуст

Ресторани

Паб ресторан „ПИВНИЦА СТАР ГРАД“

10% попуст

Автоделови, сервис и козметика

Авто салон „HYUNDAI“

30% попуст на дополнителна опрема за возила

Автоделови, сервис и козметика

Авто салон „AUTOTO“

20% попуст на полирање на возило

Автоделови, сервис и козметика

Авто салон „FORD“

30% попуст на дополнителна опрема за возила

Шопинг

Продавница „HOUSE OF SAMSONITE“

10% попуст

Шопинг

Продавница „HOUSE OF SAMSONITE“

10% попуст

Шопинг

Книжарница „АЛБИ“

10% попуст

Шопинг

Книжарница „АЛБИ“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Шопинг

Канцелариска опрема и услуги „OFFICE PLUS“

10% попуст

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Здравје и убавина

Специјална очна болница „ДЕНИЦА“

5% попуст на хирушки интервенции

Ресторани

Палачинкара „NU HOUSE & FRIENDS“

15% попуст

Здравје и убавина

Продавница за витамински додатоци, спортски суплементи, фитнес и бокс опрема „POWER HOUSE – HARDCORE SHOP SK“

15% попуст на целиот асортиман

Хотели

Хотел „РАДИКА“

10% попуст на пансионски услуги

Ресторани

Пицерија „НЕМО“

10% попуст

Хотели

Хотел „ТИНО“

10% попуст

Ресторани

Ресторан „СВ. СОФИЈА“

10% попуст

Хотели

Хотел „АЛЕКСАНДРИЈА“

10% попуст

Хотели

Хотел „ПЕЛА“

10% попуст за сместување

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

10% попуст

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Автоперална

Автоперална „К&М“

150 ден. комплетно перење автомобил, 2500 ден. хемиско чистење и 30% попуст полирање на автомобил

 • ул. „Страшо Пинџур“ бр. 10 - Охрид
 • 076/776-900
 • Мапа
Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Туристичка агенција

Туристичка агенција „BALKAN FUN“

7% попуст на аранжмани

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „МАТАДОР“

10% попуст

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Автоделови, сервис и козметика

Салон за пневматици „УНИ РОЈАЛ“

35% попуст на зимски гуми, 10% попуст на резервни делови и бесплатен сервис

Хемиско чистење

Хемиско „ФРЕШ ЕКСПРЕС“

10% попуст

Шопинг

Продавница за часовници „MY TIME“

10% попуст

Шопинг

Продавница за накит „OXETTE“

10% попуст

Ресторани

Кафе ресторан „ТРЕНД“

15% попуст

Шопинг

Козметички тоалетни препарати и сувенири „ТЕСОРИ ДИ МАРЕ“

10% попуст на Casyopea и Verona и 5% попуст на La Soy

Шопинг

Фото Студио „ПРОФОТО ЗДРАВКО“

20% попуст

Здравје и убавина

Фитнес центар „ФИТНЕС РЕВОЛУЦИЈА“

10% попуст

Шопинг

Бутик „SIGNORI“

5% попуст

 • ул. „Партизански Одреди“ бр. 40/1 - Скопје
 • 072/590-590
 • Мапа
Здравје и убавина

Модно студио „ФРАН“

10% попуст

Ресторани

Кубански ресторан „CASA CUBANA“

20% попуст

Кафулиња

Кафе-бар “РАДИО БАР”

10% попуст

Очна оптика

Очна оптика “ГЕТАЛДУС”

10% попуст на целиот асортиман и бесплатен преглед

Шопинг

Клучар „БАЖЕ“

10% попуст

Туристичка агенција

Туристичка агенција „ДАЛАС УНИОН“

5-7% попуст

Шопинг

Бутик “PIERRE CARDIN“

10% попуст

Здравје и убавина

Центар за масажа „ФИЗИОМЕД“

10% попуст

Здравје и убавина

Студио „ФИГУРЕЛА“

10% попуст

Туристичка агенција

Туристичка агенција „ОСКАР ТРАВЕЛ“

5-7% попуст на аранжмани

Шопинг

Бутик “PAPILLON”

15% попуст

Кафулиња

Кафе бар „9-КА“

10% попуст

Очна оптика

Оптика „OTTICA ITALIANA“

20 % попуст и бесплатна проверка на диоптрија

Ресторани

Ресторан „СКОПСКИ МЕРАК“

10% попуст

Здравје и убавина

ПЗУ Универзитетски стоматолошки центар „БОЈО АНДРЕСКИ“

10% попуст на стоматолошки примарни и секундарни услуги

Ресторани

Ресторан “LA TERRAZZA”

20% попуст

Здравје и убавина

Стоматолошка ординација ПЗУ „ДЕНТА НОВА“

20% попуст

Ресторани

Бистро „БАРБАКАН“

10% попуст

Шопинг

Салон за санитарии „САНМАРТИ“

10% попуст

Шопинг

Продавница за детски колички „BABY BLU“

10% попуст на детски седишта

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

10% попуст

Ресторани

Ресторан „АВОН“

10% попуст

Хотели

Хотел „МОНТЕНЕГРО“

10% попуст за сместување по лице

Хотели

Хотел „БИСЕР“

10% попуст

Ресторани

Ресторан „АНТИКА“

10% попуст

Ресторани

Пицерија „АНГЕЛА“

10% попуст

Ресторани

Ресторан „СВ. НИКОЛА“

5% попуст

 • ул. „Гоце Делчев“ бр. 88 - Струга
 • 070/362-720
 • Мапа
Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

10% попуст на нова колекција

 • ул. „Маршал Тито“ бр. 101 - Струга
 • 070/338-166
 • Мапа
Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

10% попуст

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Автоделови, сервис и козметика

Вулканизер „СЕМПЕРИТ ПЛУС“

20% попуст на работна рака

 • ул. „Маршал Тито“ бб - Тетово
 • 070/628-540
 • Мапа
Автоделови, сервис и козметика

Авто сервис „ЦЕНТРУМ СЕРВИС“

10% попуст на работна рака

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Бои и лакови „ДАРЕ ПРОМЕТ“

10% попуст на производите на JUB и HELIOS

Ресторани

Ресторан „БЕЛА МИА“

10% попуст

Шопинг

Бои и лакови „ДАРАКОМ“

10% попуст

Очна оптика

Оптика „ЈОВАНОВСКИ“

15% попуст

Шопинг

Бутик „ЏУДО“

10% попуст

Автоделови, сервис и козметика

Авто сервис „СПЕКТРУМ СЕРВИС“

10% попуст на делови и 20% попуст на работна рака

 • ул. „Маршал Тито“ бб - Тетово
 • 044/342-500
 • Мапа
Автоделови, сервис и козметика

Авто сервис „ОТО БМВ КУЈТИМ“

20% попуст на работна рака

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

10% попуст на нова колекција

 • ул. „Маршал Тито“ бр. 1 - Тетово
 • 075/297-057
 • Мапа
Шопинг

Салон за чевли „БИАНА“

5% попуст

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Автоделови, сервис и козметика

Авто сервис „АВТО ЧАЈКА“

10% попуст на лимарско-фарбарски услуги и хемиско чистење

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

10% попуст на нова колекција

 • ул. „Скопски пат“ бр. 8 / лок. ФФ16 - ТЦ Палма Мол - Тетово
 • 075/297-057
 • Мапа
Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Хотели

Хотел „МОНТАНА ПАЛАС“

10% попуст на хотелско сместување

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

10% попуст на нова колекција

 • ул. „Стево Теодосиевски“ бр. 23 влез 4 - Кочани
 • 070/307-750
 • Мапа
Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „MEGA AUTO PARTS“

10% попуст на целиот асортиман

Ресторани

Ресторан „СТАРА КУЌА 2008“

5% попуст

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

10% попуст

Ресторани

Ресторан „ЛС КВАРТУМ“

10% попуст

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Шопинг

Дуќан за електроматеријали и расвета „ЗАРЕ КОМЕРЦ“

5% попуст

Шопинг

Златарница “ГОЛДЕН ХИТ”

10% попуст

Автоделови, сервис и козметика

Авто Сервис „ФОРС ПЛУС“

10% попуст на делови и 20% попуст на услуги

Автоделови, сервис и козметика

Авто делови „ИВИ“

5% попуст

Шопинг

Бутик „РОСИ“

10% попуст

Шопинг

Продажба и сервис на компјутери „ВАНТОНИ“

2% попуст на компјутерска опрема и 10% попуст на канцелариски материјал

Шопинг

Авто Школа „СТИЛ“

10% попуст

Проектирање и Дизајн

ПВЦ столарија „НИКИ“

10% попуст

Проектирање и Дизајн

Салон за плочки „ИНТЕР КОРНИ”

7% попуст

Шопинг

Железарија “РИ-НА КОМ”

7% попуст

 • ул. „Момински Пат“ бр.41 - Гевгелија
 • 034/217-666
 • Мапа
Шопинг

Бела техника, мебел, грееење и климатизација – „ЏИВИ“

3% попуст на плаќање во готово и бесплатна достава

Очна оптика

Оптика „ОМЕГА-Б“

10% попуст

Здравје и убавина

Стоматолошка ординација „ДАНТИЦИЈА“

10% попуст

Шопинг

Железарија „ИНТЕР КОМЕРЦ“

5% попуст

Шопинг

Фотостудио „СПЕКТАР КМ“

10% попуст

Шопинг

Салон за мебел “ЈОСИФ КОМЕРЦ”

5% попуст
 • ул. „Маршал Тито“ бр. 128 - Гевгелија
 • 034/213-869
 • Мапа
Шопинг

Трговија на мало со метална стока, бои и стакло во специјализирани продавници „ИЦЕ“

5% попуст

Шопинг

Продажба на опрема и храна за миленици „ HAPPY PETS“

10% попуст

 • ул. „Таља Бикова“ бр. 7 - Гевгелија
 • 078/849-534
 • Мапа
Шопинг

Бутик „МАГНОЛИА“

10% попуст

 • ул. „Самоилова“ бр. 29 - Гевгелија
 • 077/812-360
 • Мапа
Шопинг

Бутик „ЕЛЕНА КИДС“

10% попуст

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „САНИ – КАР“

5% попуст

 • ул. „Браќа Миладиновци“ бр. 45 - Виница
 • 076/951-250; 071/913-913
 • Мапа
Шопинг

„АНТИДА ПОКС“

5% попуст

 • ул. „Ванчо Прке“ бр. 8 - Виница
 • 078/447-881
 • Мапа
Продавница за ламинат и санитарии

Продавница за ламинат и санитарии„МЕЛАРЕД“

10% попуст

 • ул. „Илинденска“ бр. 27 - Виница
 • Мапа
Шопинг

Железарија, електроматеријали, делови, инструменти и опрема, водоводна опрема и материјали „ЅУБЕКС“

10% попуст на целиот асортиман

 • ул. „Илинденска“ бр. 41б - Виница
 • 033/360-915
 • Мапа
Здравје и убавина

Спец. ординација за дијагноза и третман на болести на уво нос и грло „ПЗУ ЗОГРАФСКИ“

10% попуст на сите основни и специјалистички прегледи

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

10% попуст

Автоделови, сервис и козметика

Салон за пневматици „ДОМИНИК“

30% попуст на промена на гуми и бесплатна работна рака и 10% попуст на работна рака

 • ул. „Академик Панчо Давчев“ бр. 73 - Велес
 • 075/216-044
 • Мапа
Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

10% попуст на нова колекција

 • ул. „8 Септември“ бр. 40 - Велес
 • 070/383-865
 • Мапа
Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Продавница „БОХЕМИЈА“

5% попуст

Хотели

Хотел-ресторан „КАПРИ“

10% попуст

Шопинг

Клуч сервис „ТОШЕВИ“

10% попуст

Шопинг

Бутик „ВЕЛВЕТ“

10% попуст

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

10% попуст на нова колекција

Здравје и убавина

Аптека „ХИГИЈА ФАРМ“

5% попуст ОТЦ програма, 10% попуст Лабораторија, 10% попуст на Хигија козметика

Автоперална

Автоперална „ЦЕНТАР“

10% попуст на сите услуги во автопералната

 • ул. „Димо Хаџипопов“ бр. 2а - Битола
 • 075/312-252
 • Мапа
Шопинг

Продавница за сребро „SILVER MOON“

10% попуст