Квалитетниот технички преглед спасува живот!

 

Над 70.000 возила годишно се опслужуваат во трите станици за технички преглед и регистрација на АМСМ, лоцирани во Центар, Чаир и Велес.

Од нив 95% се возила на долгогодишни и лојални АМСМ клиенти, кои ја препознаваат квалитетната услуга и стручност на АМСМ Станици за технички преглед.

Единствено на шалтерите во АМСМ Станиците за технички преглед можете да:

  • Извадите тековна состојба за правни лица која е потребна за регистрација на службени возила,
  • Направите фотографии со димензии 45мм x 35 мм кои се потребни за издавање на меѓународна возачка дозвола,
  • Да добиете упат за атест на возилото во овластена техничка служба.

Вирмани за уплата на сите потребни надомести:

Надомест за административна такса

Надомест за јавни патишта – физички лица

– Надомест за јавни патишта – правни лица

Надомест за регистарски таблици и сообраќајна дозвола

Надомест за сообраќајна дозвола

– Барање за меѓународна возачка дозвола

Барање за управување со туѓо моторно возило (полномошно)

Барање за регистрација (полномошно) – правни лица

 

ПОВЕЌЕ на веб страницата на АМСМ Станици за технички преглед

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping