Сè за вашето возило!

 

АМСМ Услуги – Центар за возила со своите испитни центри во Скопје и Велес е единствениот центар во земјава кој ги обединува сите активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, како и на професионалните возачи и имплементирањето на законската регулатива во сферата на професионалното возење.

 

ПОВЕЌЕ на веб страницата на АМСМ Центар за возила

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping