АМСМ Партнер попусти

За користење на попустите сè што е потребно е да покажете валидна членска картичка и лична карта.
За да ги проверите попустите и бенефициите, изберете град и категорија.

Хотели

Хотел „РАДИКА“

Попуст: 10 % на пансионски услуги

Хотели

Хотел „АЛПИНА“

Попуст: 10 % попуст

Ресторани

Пицерија „НЕМО“

Попуст: 10%

Хотели

Хотел „ТИНО“

Попуст: 10%

Ресторани

Ресторан „СВ. СОФИЈА“

Попуст: 10%

Хотели

Хотел „АЛЕКСАНДРИЈА“

Попуст: 10%

Хотели

Хотел „ПЕЛА“

Попуст: 10% за сместување

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

Попуст: 10% попуст

Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 10% попуст

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

Хемиско чистење и водно перење

Автоперална К&М

Попуст: 150 ден. комплетно перење автомобил, 2500 ден. хемиско чистење и 30% попуст полирање на автомобил

 • ул. „Страшо Пинџур“ бр.10 - Охрид
 • 076 776 900
 • Мапа
Автоделови и козметика

Салон за пневматици „ТУБЕЛЕС“

Попуст: 30% попуст на гуми и 20% попуст на услуги

Автоделови и козметика

Автоделови „ПРО ПАРТС“

Попуст: 10% попуст на целиот асортиман

 • Бул.„Железничка“ бб - Охрид
 • 072 225 - 111
 • Мапа
Туристичка агенција

Туристичка агенција „BALKAN FUN“

Попуст: 7% попуст на аранжмани

Шопинг

Превоз во земјата и странство „РОМАН“

Попуст: 10% попуст

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Бензинска Станица “БМ ОИЛ”

Попуст: 1,5 денари за литар гориво и бесплатна БМ ОИЛ клуб картичка

 • Стефан Димески Ништакот бр. 5А - Прилеп
 • 048 404 403
 • Мапа
Хотели

Хотел „САЛИДА“

Попуст: 10% за сместување и 5% за угостителски услуги

Хотели

Хотел „КРИСТАЛ ПАЛАС“

Попуст: 10%

Авто делови

Автоделови „МАТАДОР“

Попуст: 10% попуст

Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 10% попуст

Шопинг

Бижутерија „КОЛОСЕУМ ЕКСКЛУЗИВ“

Попуст: 10%

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

Попуст: 10 % попуст на сите цени на целиот асортиман, попустите не важат во аутлетите

Салон за пневматици

Салон за пневматици „УНИ РОЈАЛ“

Попуст: 35% попуст на зимски гуми, 10% попуст на резервни делови и бесплатен сервис

Автоделови и козметика

Салон за пневматици и фелни ” МОТОЦЕНТАР”

Попуст: 30% попуст на гуми

Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 10% попуст

Хемиско чистење

Хемиско „ФРЕШ ЕКСПРЕС“

Попуст: 10 %

Шопинг

Продавница за часовници „MY TIME“

Попуст: 10 %

Шопинг

Продавница за накит „OXETTE“

Попуст: 10 %

Здравје и убавина

Центар за слабеење ,фризерски и козметички услуги „СИЛУЕТИ“

Попуст: 10 %

Шопинг

Бутик „ШЕВИЊОН“

Попуст: 15%

Ресторани

Кафе ресторан „ТРЕНД“

Попуст: 15 %

Ресторани

Кафе ресторан „ТРЕНД“

Попуст: 15 %

Шопинг

Продавница за велосипеди и велосипедска опрема “BIKESTOP”

Попуст: 10 % попуст

Шопинг

Козметички тоалетни препарати и сувенири „ТЕСОРИ ДИ МАРЕ“

Попуст: 10 % на Casyopea и Verona и 5 % на La Soy

Шопинг

Фото Студио „ПРОФОТО ЗДРАВКО“

Попуст: 20 %

Здравје и убавина

Фитнес центар „ФИТНЕС РЕВОЛУЦИЈА“

Попуст: 10 %

Шопинг

Бутик „SIGNORI“

Попуст: 5 % попуст на одело

 • Ул. Партизански одреди 40/1 - Скопје
 • 072 590 590
 • Мапа
Здравје и убавина

Модно студио „ФРАН“

Попуст: 10% попуст

Ресторани

Кубански ресторан „CASA CUBANA“

Попуст: 20% попуст

Ресторани

Азиски ресторан “ПЕКИНГ ГАРДЕН”

Попуст: 10 % попуст

Шопинг

Пет Центар “ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО”

Попуст: 7 % попуст

Кафулиња

Кафе-бар “РАДИО БАР”

Попуст: 10 % попуст

Очна оптика

Очна оптика “ГЕТАЛДУС”

Попуст: 10 % попуст на целиот асортиман и бесплатен преглед

Шопинг

Клучар „БАЖЕ“

Попуст: 10 %

Ресторани

Ресторан „ГУРМЕТ“

Попуст: 10 %

Ресторани

Ресторан „ТОМЧЕ СОФКА“

Попуст: 10 %

Шопинг

Музеј „МУЗЕЈ НА МАКЕДОНСКА БОРБА“

Попуст: 50 % (се однесува само за индивидуални посети)

Туристичка агенција

Туристичка агенција „ДАЛАС УНИОН“

Попуст: 5 – 7 % на аранжмани и 10 ЕУР попуст на авио билети

Шопинг

Бутик “PIERRE CARDIN“

Попуст: 10 %

Шопинг

Центар за масажа „ФИЗИОМЕД“

Попуст: 10 %

Здравје и убавина

Студио „ФИГУРЕЛА“

Попуст: 10 %

Здравје и убавина

Природни козметички производи „ХЕМЕЛ“

Попуст: 10 %

Туристичка агенција

Туристичка агенција „ОСКАР ТРАВЕЛ“

Попуст: 5 – 7 % на аранжмани

Шопинг

Бутик “PAPILLON”

Попуст: 15 % попуст

Кафулиња

Кафе бар „9-КА“

Попуст: 10 % попуст

Шопинг

Оптика „OTTICA ITALIANA“

Попуст: 20 % попуст и бесплатна проверка на диоптрија

Ресторани

Ресторан „СКОПСКИ МЕРАК“

Попуст: 10 %

Здравје и убавина

ПЗУ Универзитетски стоматолошки центар проф.Бојо Андрески „БОЈО АНДРЕСКИ“

Попуст: 10 % на стоматолошки примарни и секундарни услуги

Ресторани

Ресторан “LA TERRAZZA”

Попуст: 20 % попуст

Шопинг

Училиште за странски јазици и лектура „МОМЕНТ МАЛ“

Попуст: 20 %

 • ул.Михаил Чаков бр.7а-1-3 - Скопје
 • 071 238-764
 • Мапа
Шопинг

Салон за пневматици и фелни ” МОТОЦЕНТАР”

Попуст: 3% лојалити поени за картичка

Шопинг

Apple Premium reseller „iSTYLE“

Попуст: 5% на компјутери , 10 % на акцесоари

Шопинг

Салон за пневматици “STOP & GO”

Попуст: 20 % попуст

Шопинг

Стоматолошка ординација ПЗУ „ДЕНТА НОВА“

Попуст: 20 %

Ресторани

Бистро „БАРБАКАН“

Попуст: 10 %

Шопинг

Креативен центар „МАЛИ КРЕАТИВЦИ“

Попуст: 15 %

Шопинг

Салон за санитарии „САНМАРТИ“

Попуст: 10 %

Шопинг

Картинг центар „АРТ“

Попуст: 10 %

Шопинг

Продавница за детски колички „BABY BLU“

Попуст: 10 % на авто седишта

Шопинг

Трговија на големо со алатни машини „Г-ММ“

Попуст: 15 % попуст

Здравје и убавина

Салон за естетика „БЕЛИСИМА”

Попуст: 10 % – 30 %

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

Попуст: 10% попуст

Ресторани

Ресторан „АВОН“

Попуст: 10%

Хотели

Хотел „МОНТЕНЕГРО“

Попуст: 10% за сместување по лице

Хотели

Хотел „БИСЕР“

Попуст: 10%

Ресторани

Ресторан „АНТИКА“

Попуст: 10%

Ресторани

Пицерија „АНГЕЛА“

Попуст: 10%

Ресторани

Ресторан „СВ. НИКОЛА“

Попуст: 5%

 • ул.„Гоце Делчев“ бр.88 - Струга
 • 070/362-720
 • Мапа
Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман

 • ул „Маршал Тито“ бр.101, Компчекс Рамо 2 - Струга
 • 070 338 166
 • Мапа
Автоделови и козметика

Автоделови „ПРО ПАРТС“

Попуст: 10% попуст на целиот асортиман

 • „Малешевски пат“ бр.13 - Струга
 • 071 277 - 111
 • Мапа
Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

 • ул. „Гоце Делчев“ бб (бараките спроти поранешна Иднина) - Струмица
 • 034 323 - 112
 • http://www.getaldus.mk/
 • Мапа
Шопинг

Бутик „ИМПРЕСА“

Попуст: 10%

Шопинг

Бутик „ИМИЏ-М“

Попуст: 10%

Проектирање и Дизајн

Салон за железарија и санитарија „ЏИДАЛО“

Попуст: 5%

Ресторани

Мотел-ресторан „ПОДГОРСКИ АН“

Попуст: 10%

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

Попуст: 10% попуст

Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 10% попуст

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман,попустот не важи во аутлетите

Авто делови

Вулканизер „СЕМПЕРИТ ПЛУС“

Попуст: 20% попуст на работна рака

 • ул. „Маршал Тито“ бб - Тетово
 • 070 628 540
 • Мапа
Авто сервис

Авто сервис „ЦЕНТРУМ СЕРВИС“

Попуст: 10% попуст на работна рака

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Бои и лакови „ДАРЕ ПРОМЕТ“

Попуст: 10% попуст на производите на JUB и HELIOS

Ресторани

Ресторан „ТЕТОЕЦ“

Попуст: 10%

Ресторани

Ресторан „БЕЛА МИА“

Попуст: 10%

Шопинг

Авто сервис „ТИМУР“

Попуст: 5%-10%

Шопинг

Бои и лакови „ДАРАКОМ“

Попуст: 10%

Шопинг

Оптика „ЈОВАНОВСКИ“

Попуст: 15%

Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 10% попуст

Шопинг

Бутик „ЏУДО“

Попуст: 10%

Авто сервис

Авто сервис „СПЕКТРУМ СЕРВИС“

Попуст: 10% попуст на делови и 20% попуст на работна рака

 • ул. „Маршал Тито’ бб - Тетово
 • 044 342 - 500
 • Мапа
Автоделови и козметика

Салон за пневматици и фелни ” МОТОЦЕНТАР”

Попуст: 30% попуст на гуми

Авто сервис

Авто сервис „ОТО БМВ КУЈТИМ“

Попуст: 20% попуст на работна рака

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман

 • ул„ Маршал Тито“ бр.1 - Тетово
 • 075 297 057
 • Мапа
Шопинг

Салон за чевли „БИАНА“

Попуст: 5%

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман,попустот не важи во аутлетите

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман, попустот не важи во аутлетите

Шопинг

Авто сервис „АВТО ЧАЈКА“

Попуст: 10% попуст на лимарско-фарбарски услуги и хемиско чистење

Шопинг

Бутик „ФОБО ИВАНИ“

Попуст: 10 %

Шопинг

Бутик за деца „МАРТАС“

Попуст: 5 %

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман

 • ул. Скопски пат бр. 8 / лок. ФФ16 - ТЦ Палма Мол - Тетово
 • 075 297-057
 • Мапа
Здравје и убавина

Психолошки советувања „ПСИХОМОДУС“

Попуст: 15 %

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Салон за чевли „ПОМПА“

Попуст: 5 %

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман, попустот не важи во аутлетите

Хотели

Хотел-ресторан „ХАРМОНИЈА“

Автоделови и козметика

Салон за пневматици и фелни ” МОТОЦЕНТАР”

Попуст: 30% попуст на гуми

Шопинг

Бутик „СТАЛ“

Попуст: 10 % – 15%

Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 15% попуст

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

Хотели

Хотел „МОНТАНА ПАЛАС“

Попуст: 10% попуст на хотелско сместување

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

Попуст: 10 % попуст на сите цени на целиот асортиман

 • ул. Стево Теодосиевски бр.23 влез 4 Кочани
 • 070 307 750
 • Мапа
Автоделови и козметика

Автоделови „ПРО ПАРТС“

Попуст: 10% попуст на целиот асортиман

 • „Магистрален пат“ бр. 34 Кичево
 • 076 277 - 111
 • Мапа
Ресторани

Ресторан „СТАРА КУЌА 2008“

Попуст: 5%

Шопинг

Такси сервис „ВАШЕ ТАКСИ“

Попуст: 5%

Шопинг

Компјутерска опрема, карго експрес и фискални апарати „СПИКОМП“

Попуст: 5%

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

Попуст: 10% попуст

Шопинг

Бутик за чевли „ХИТ ШУС-Р“

Попуст: 5%

 • ул.„Шишка“ бб Кавадарци
 • 043/418-550
 • Мапа
Шопинг

Автоделови „ЖИЛЕ“

Попуст: 5%-10% на производи за автоделови

Ресторани

Ресторан „ЛС КВАРТУМ“

Попуст: 10%

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 10% попуст

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман, попустот не важи во аутлетите

 • ул. „Плоштад Маршал Тито“ ББ - Гостивар
 • 071 209-034
 • Мапа
Шопинг

Дуќан за електроматеријали и расвета „ЗАРЕ КОМЕРЦ“

Попуст: 5 %

Шопинг

Златарница “ГОЛДЕН ХИТ”

Попуст: 10 %

Шопинг

Авто Сервис „ФОРС ПЛУС“ Попуст: 10 % попуст на делови и 20 % попуст на услуги

Шопинг

Авто делови „ИВИ“

Попуст: 5%

Шопинг

Бутик „РОСИ“

Попуст: 10 %

Шопинг

Продажба и сервис на компјутери и компјутерска опрема , школски материјал и производство на термални и адинг ролни „ВАНТОНИ“

Попуст: 2% на компјутерска опрема и 10 % на канцелариски материјал

Шопинг

Авто Школа „СТИЛ“

Попуст: 10 %

Проектирање и Дизајн

ПВЦ столарија „НИКИ“

Попуст: 10 %

Проектирање и Дизајн

Салон за плочки „ИНТЕР КОРНИ”

Попуст: 7 %

Шопинг

Железарија “РИ-НА КОМ”

Попуст: 7%

 • ул.Момински Пат бр.41 - Гевгелија
 • 034 217-666
 • Мапа
Шопинг

Бела техника, мебел , грееење и климатизација – „ЏИВИ“

Попуст: 3% на плакање во готово и бесплатна достава

Шопинг

Оптика „ОМЕГА-Б“

Попуст: 10 %

Здравје и убавина

Стоматолошка ординација „ДАНТИЦИЈА“

Попуст: 10 %

Шопинг

Железарија „ИНТЕР КОМЕРЦ“

Попуст: 5 %

Шопинг

Фотостудио „СПЕКТАР КМ“

Попуст: 10 %

Шопинг

Салон за мебел “ЈОСИФ КОМЕРЦ”

Попуст: 5%
 • ул.„Маршал Тито“ бр.128 - Гевгелија
 • 034 213-869
 • Мапа
Шопинг

Трговија на мало со метална стока, бои и стакло во специјализирани продавници „ИЦЕ“

Попуст: 5 %

Шопинг

Продажба на опрема и храна за миленици „ HAPPY PETS“

Попуст: 10% попуст

 • ул.„Таља Бикова“ бр,7 - Гевгелија
 • 078 849 - 534
 • Мапа
Шопинг

Бутик „МАГНОЛИА“

Попуст: 10% попуст

 • ул. Самоилова бр.29 - Гевгелија
 • 077 812 - 360
 • Мапа
Шопинг

Бутик „ЕЛЕНА КИДС“

Попуст: 10 %

Автоделови, сервис и козметика

Автоделови „САНИ – КАР“

Попуст: 5 % попуст

 • Ул. Браќа Миладиновци„ бр.45 - Виница
 • 076/951-250, 071/913-913
 • Мапа
Шопинг

„АНТИДА ПОКС“

Попуст: 5 % попуст

 • Ул.„Ванчо Прке“ бр. 8 - Виница
 • 078/447-881
 • Мапа
Продавница за ламинат и санитарии

Продавница за ламинат и санитарии„МЕЛАРЕД“

Попуст: 10% попуст

 • ул. „Илинденска“ бр. 27 - Виница
 • Мапа
Автоделови и козметика

Железарија, електроматеријали, делови, инструменти и опрема, водоводна опрема и материјали „ЅУБЕКС“

Попуст: 10% попуст на целиот асортиман

 • Ул.„Илинденска“ бр. 41 б - Виница
 • 033/ 360 - 915
 • Мапа
Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 10% попуст

Здравје и убавина

Спец. ординација за дијагноза и третман на болести на уво нос и грло „ПЗУ ЗОГРАФСКИ“

Попуст: 10% на сите основни и специјалистички прегледи

Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT M“

Попуст: 10% попуст

Кафулиња

Кафе бар „АКВАРИУС КАФЕ“

Попуст: 10%

Ресторани

Гостилница „ХАЈДУК ИНЃИЛИЗОВ“

Попуст: 10%

Автоделови и козметика

Салон за пневматици „ДОМИНИК“

Попуст: 30% попуст на промена на гуми и бесплатна работна рака и 10% попуст на работна рака

 • ул. Академик Панчо Давчев бр 73 - Велес
 • 075 216 - 044
 • Мапа
Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT REALITY“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман

 • ул.„8 Септември“ бр.40 - Велес
 • 070 383 865
 • Мапа
Очна оптика

Очна оптика „ГЕТАЛДУС“

Попуст: 10% попуст и бесплатен преглед

Шопинг

Продавница „БОХЕМИЈА“

Попуст: 5%

Хотели

Хотел-ресторан „КАПРИ“

Попуст: 10%

Шопинг

Клуч сервис „ТОШЕВИ“

Попуст: 10%

Шопинг

Бутик „ВЕЛВЕТ“

Попуст: 10%

Ресторани

Ресторан-пицерија „КОРЗО“

Попуст: 10%(попустот не важи за семејни веселби)

Шопинг

Спортска опрема и обувки „SPORT VISION“

Попуст: 10% попуст на сите цени на целиот асортиман, попустот не важи во аутлетите

Здравје и убавина

Аптека „ХИГИЈА ФАРМ“

Попуст: 5% ОТЦ програма 10% Лабораторија, 10% попуст на Хигија козметика

Шопинг

Книжарници „ПРОСВЕТНО ДЕЛО“

Попуст: 10% попуст

Автоделови и козметика

Салон за пневматици и фелни ” МОТОЦЕНТАР”

Попуст: 30% попуст на гуми

Хемиско чистење и водно перење

Автоперална „ЦЕНТАР“

Попуст: 10% попуст на сите услуги во автопералната

 • ул.„Димо Хаџипопов бр. 2а Битола
 • 075 312 252
 • Мапа
Шопинг

Продавница за сребро „SILVER MOON“

Попуст: 10%