ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТЕН СЕРВИС НА ВЕЛОСИПЕД

01/03/2023

Сезоната на велосипеди ја прогласуваме за отворена. Станете ВЕЛО член и добивате бесплатен основен сервис на вашиот велосипед, кој вклучува:

  • Проверка и штелување на кочници и брзини
  • Проверка на гарнитура, предна, средна и задна осовина и
  • Центрирање на тркала

ВЕЛО членската картичка е наменета за физички лица и ги вклучува следните услуги:

  • Бесплатен мобилен сервис и помош на пат во случај на дефект до 21 часот
  • Бесплатен пренос на велосипед  24/7
  • Превземање на велосипед и пренос до одредена локација на територија на Р.С.Македонија по повластена членска цена
  • Поволности при сервисирање на велосипед во АМСМ
  • АМСМ Партнер програма за попусти
  • Членско списание Клуб Мобилити (електронско издание)

Услугите за бесплатен мобилен сервис, помош на пат и пренос на велосипед се достапни за користење до 20км на градско подрачје, во двата правци, со повикување на 196.

АМСМ ВЕЛО членската картичка чини 600 денари, а можете да ја извадите онлајн.

Акцијата важи од 01.03-31.03.2023 година. Бесплатниот сервис можете да го користите во АМСМ сервисот за велосипеди лоциран во рамките на АМСМ-Центар, само со претходно закажување.

Закажување: 02/3181-181

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping