ПОДАРОК СО ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И ОСИГУРУВАЊЕ

10/10/2020

Направете технички преглед на вашето возило, осигурајте го согласно препораките на вработените на Мобилити Брокер и добивате подарок.

Акцијата важи во АМСМ станиците за технички преглед во Скопје (Центар и Чаир) и во Велес. Акцијата не се однесува за плаќање на рати.

 

Зошто да купите осигурителна полиса преку осигурително брокерско друштво Мобилити Брокер?

  • Ве советуваме за избор за најдобра понуда за осигурување согласно вашите барања и потреби
  • Ве застапуваме пред осигурителните компании
  • Посредуваме при наплата на отштетни побарувања

Овие услуги ги добивате бесплатно.

 

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ