Клучни работни обврски:

 • Изведување на практичен дел од обука на кандидати за возачи за полагање на возачки испит

 

Потребни квалификации:

 • Средно образование
 • Поседување на инструкторска дозвола за А и Б, БЕ, Ц  категорија
 • Основно познавање на MS Office
 • Напредно познавање на англиски јазик (се смета за предност)
 • Минимум 2 години искуство во обука на кандидати

 

Способности и потребни професионални вештини:

 • Педагошки пристап
 • Позитивен став
 • Трпеливост
 • Високо ниво на енергија
 • Комуникациски вештини
 • Флексибилност
 • Внимание кон детали

 

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма (во PDF или MS Word, апликациите кои треба да се преземаат од линкови нема да бидат разгледани) да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Возач инстуктор.

 

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping